Viikon kiinnostavimmat

Rakasta lehtiä! Joka kuukausi postiluukusta tipahtaa eteisen lattialle Glorian Ruoka&Viini, Deko, Kodinkuvalehti ja muutama työhön liittyvä alan julkaisu. Olen aina yhtä innoissani uusimmasta numerosta, oli lehti mikä tahansa. Vaikka rakastan reseptejä todella paljon ja innostunut tarinoista kotien, ihmisten ja ilmiöiden takana, on ehdotona suosikkini joka lehdessä oleva “toimituksen valinnat”. Tämä osio kulkee joka lehdessä hieman eri nimellä, mutta jokaisessa se pitää sisällään lehden teemaan sopivia uutuuksia, tärppejä ja trendejä.

En tiedä olenko ainut joka jaksaa innostua näin paljon kyseisestä osiosta lehdissä, mutta suosikistani inspiroituneena päätin, että tuon esille joka viikko täällä “Viikon kiinnostavimmat”. Tämän osion sisältö tulee varmasti vaihtelemaan laidasta laitaan, mutta yritän nostaa esille sellaisia tärppejä, joista olen itse kuluneen viikon aikana innostunut. Mutta, mikä on tällä viikolla ollut kiinnostavinta?

Viikon kiinnostavimmat 1

Ensimmäisenä haluan nostaa esille keväällä julkaistavan Teemu Auran Viikonloppu lautasella -kirjan, johon törmäsin Dream Cozyn Instagramissa. Tämä nyt vain on saatava, eikö? Sillä jos olet koskaan maistanut Patisserie Teemu & Markuksen herkullisia leipiä, leivonnaisia tai kakkuja, tiedät varmasti että tämän kirjan reseptit eivät voi olla muuta kuin herkullisia. Ja onko olemassa ihmisiä, joidenkan mielestä viikonlopun pitkät aamiaiset eivät ole viikon parhaita aterioita? Jos on, en halua tietää sitä!

Viikon kiinnostavin ruokailmiö ja resepti on ehdottomasti avokadopastan kunniapaikalta tiputtanut Uunifetapasta. Liemessä on ollut suosikki ruokablogini jo pitkään, mutta nyt Jenni onnistui keksimään jotain sellaista, mistä puhutaan vielä vuosia. Tämä pasta oli niin helppo ja herkullinen, että emme edes ehtineet ottamaan yhtään kuvaa koko ateriasta. Jos tämä on vielä kokeilematta, suuntaa lukemaan resepti täältä. Kun olet syönyt yhden elämäsi parhaista pasta-annoksista, voit käydä kiittämässä Jenniä ja suunnata kauppaan hakemaan ainekset seuraavaan satsiin.

Meillä on H:n kanssa ollut jo pitkään etsinnässä Helsingin paras Napolilainen pizza. Olemme kokeilleet lähes kaikkia pizzerioita Napolilaisella uunilla Via Tribunalista Lucaan, mutta aina tuntuu löytyvän joku uusi paikka. Ja pitäähän ne uudet paikat testata. Tällä viikolla testiin pääsi Otaniemessä olevan Alice. Arvosteluiden perusteella odotukset olivat korkealla, mutta voi mikä pettymys meitä odottikaan. Palvelu ei ollut parhaasta päästä, pizzaa joutui odottamaan aivan liian pitkään asiakasmäärään nähden ja pitkän odotuksen jälkeen pizza tuotti jo ulkonäöllään pettymyksen. Pohja oli hyvä, mutta siihen se sitten jäikin. Täytteiden raaka-aineet eivät olleet laadukkaan oloisia ja koko makuelämys jäi vaisuksi. Harmi!

Viimeisenä haluan nostaa esille Mari Paikkarin lähes veistoksen omaiset lautaset! Törmäsin Mari Pakkarin lautasiin uusimmassa Dekossa, jossa Mari avaa hieman tarinaansa. Jokainen lautanen näyttää upealta, mutta on kaiken kauneiden lisäksi uniikki ja asiakkaalle tunteella valmistettu. Haaveilen kattauksesta, jossa jokainen lautanen olisi Marin meille tekemä. Rouheita muotoja, hyponotisoivia sävyjä ja tarnioita.

Toivottavasti löysit inspiraatiota,

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.